Червените дяволи направиха пълен обрат, за да победят Манчестър Сити в

...
Червените дяволи направиха пълен обрат, за да победят Манчестър Сити в
Коментари Харесай

Аканджи: Първият гол на Манчестър Юнайтед е подигравка

" Червените дяволи " направиха цялостен поврат, с цел да победят Манчестър Сити в дербито в събота. Джак Грийлиш вкара във вратата на гостите, преди Бруно Фернандеш с Маркъс Рашфорд да открият донесат трите точки на Манчестър Юнайтед.

Изравнителният гол на Фернандеш в 78-ата минута провокира дискусия, защото Маркъс Рашфорд спринтираше в засада, до момента в който преследваше пас на Каземиро. Докато Рашфорд не докосна топката и разреши на португалеца да насочи удара, Мануел Аканджи, който се отбраняваше смята, че нападателят пречи на играта и по този метод голът не трябваше да остане.

" Първият гол е насмешка, че е зачетен. Рашфорд явно е в засада. Разбирам, че той не допира топката, само че той тича 30 метра, преследвайки я и по-късно стопира, тъй като Бруно влиза зад него. Съдията би трябвало най-малко да види обстановката. Вероятно напрежението е пристигнало до него поради стадиона, по тази причина е решил да го остави ", показа Аканджи.

След голямата си победа в дербито на Манчестър, хората на Ерик загар Хаг към този момент имат 38 точки от 18 мача, една точка по-малко от отбора на Пеп Гуардиола. Те също по този начин са единствено на шест точки от Арсенал, против който ще се изправят идващия уикенд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР